Youtube  Kanal Aboneliklerini Paralı Sunmaya Hazırlanıyor

Uzun zamanlar öncesi bir fısıltı gazetesi söylentilerindendi paralı Youtube.

Artık Favori kanallarınızdan abonelik ücreti istenirse şaşırmayın. Youtube popülerliği yüksek kanallar üzerinden bir nevi gelir sağlamayı planlıyor. Abonelik sahiplerine de ekstra gelir olacağı kesin fakat tam olarak netlik kazanmayan proje için çalışmalar beta olarak başladı. CNBC'nin geçtiğimiz günlerde hazırladığı bir rapora göre er ya da geç Youtube abonelikleri isteğe bağlı olarak paralı aboneliklerle yayın hayatına devam edebilir.

Bildiğiniz üzere Youtube Music Key ile kullanıcılar müzik videolarını reklamlar olmadan izleyebilmek için aylık 7.99 dolarlık bir ödeme yapıyorlardı. Youtube Music Key ile önü açılan paralı bölümlerin daha da geliştirileceği bekleniyor.
Bilindiği gibi Youtube, Google satışından sonra birçok proje ile emsal teşkil edecek çalışmalara imza atmıştı. Youtube listelerinizi ve kanallarınızı birgün paralı bulursanız abonesi olduğunuz gruba bağlılığınızı o kanalın ödemesini yaparak belirtebilirsiniz. Bu durum kulağa pek hoş gelmese de Kanal sahipleri için gayet hoş bulunuyor. İşin ucunda kazanç var.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim