Tokat’ın Niksar ilçesinde vefat eden Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Şöhretoğlu, toprağa verildi.
Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Niksar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu, hayatını kaybetti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, uçağının rötar yapması üzerine cenazeye katılamazken, daha sonra Niksar’da cenaze evine geçerek taziyede bulunacağı bildirildi.
61 yaşında hayatını kaybeden Niksar TSO Başkanı Mehmet Şöhretoğlu için bugün öğlen, Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene, Tokat Valisi Cevdet Can, CHP Tokat Milletvekili Dr. Orhan Düzgün, Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Başçiftlik Kaymakamı Fatih Arıkoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile STK temsilcileri, Şöhretoğlu’nun yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı.
Ulu Cami’de öğle namazını müteakiben İlçe Müftüsü Ali Canpolat’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şöhretoğlu’nun cenazesi, Melikgazi Kabristanlığı’nda defnedildi.
Mehmet Şöhretoğlu evli ve üç çocuk babasıydı.
Kaynak: iha