Van merkez Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Özgökçe, yayımladığı mesajında; bugün, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının milletimize armağan ettiği Cumhuriyetin 91. yılını coşku, mutluluk ve umutla kutladıklarını belirtti. Başkan Özgökçe, Gazi Mustafa Kemal’in, gösterdiği hedefe varmak için yerel yönetimler olarak yönettikleri ilçenin daha yaşanır hale getirilmesi ve ilçe halkının mutluluğunu ön planda tutarak sorumluluklarını yerine getirmek için her türlü çabayı gösterdiklerini ve göstermeye de devam edeceklerini söyledi. Başkan Özgökçe, ‘’Türkiye’nin aydınlık geleceği için yarınların sorumluluğunu taşıyan ve karşılarına çıkabilecek her sorunun üstesinden gelebilecek ölçüde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak, hepimiz bu aziz vatan için bütün benliğimizle çalışmaya ve üretmeye devam etmeliyiz’’ dedi.
Başkan Özgökçe, ‘’Cumhuriyetimizin koruyucusu Gazi Mustafa Kemal’in ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ düsturuyla iç ve dış tehditleri bertaraf etmesini bilen hükümetimiz, bundan sonraki siyasi ve sosyal hayatında da insanlık onur ve şerefine yakışır bir halde hızlı ve kararlı adımlarla ilerlemesini sürdürecek. Bu duygu ve düşüncelerle aydınlık geleceğimiz ve büyük Türkiye için çaba sarf etmeyi kendisine şiar edinmiş milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden tebrik eder, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha