Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Yalova’nın Çınarcık İlçesi Belediye Başkanı Avni Kurt’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi verdi.
Geçtiğimiz günlerde düzenlediği mavi kapak toplama kampanyaları ile TOFD’a destek veren Çınarcık Belediyesi’ne dernekten teşekkür belgesi aldı. TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş’ın imzası ile Çınarcık Belediyesi’ne gönderilen belgenin üzerinde, "Plastik Kapak Kampanyasına katılarak Engelsiz Bir Yaşamı desteklediğiniz için teşekkür ederiz" yazısı yer aldı. Teşekkür belgesinin kendilerini duygulandırdığını ve mutlu ettiğini dile getiren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise, "Mavi kapak ve atık yağ toplama kampanyalarımızla hem çevre bilincine hem de kampanyaların hedef kitlesine verdiğimiz katkı bize mutluluk veriyor. İlçemiz halkının desteklediği kampanyalar farkındalık olgusunun geliştiğinin bir göstergesi. Bunu olağan bir hale getirmek için benzer yeni çalışmalar planlıyoruz’’ dedi.
Kampanya sorumlusu Sinem Sakallıoğlu ise destek olmak isteyen vatandaşların mavi kapakları ve atık yağları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan zabıta noktasına teslim edebileceğini ayrıca süper marketlerde,muhtarlıklarda ve kamu binalarında oluşturulan atık yağ toplama noktalarına yağları biriktirdikleri kapla birlikte bırakabileceklerini hatırlattı.
Kaynak: iha