Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liselerarası Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Düzenlenen masa tenisi turnuvasına Özel İrfan Okulu Mehmet Sıddık Tekin Lisesinden de bir takım katıldı. Düzenlenen turnuvaya Özel İrfan Okulu'ndan Murat Beyaz, Derviş Sevgi ve Şeyhmuz Ökten’den oluşan okul takım final maçında Mezopotamya Lisesi takımına 3-1 yenilerek averajla ikincisi oldu.

Mehmet Sıddık Tekin Liseleri Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda masa tenisi çalıştırıcısı Yener Avcı, spor dalında güzel bir başarı elde ettiklerini ifade etti.
Düzenli yapılan antrenmanlar, farklı sporcularla yapılan çalışmalar ve müsabakalar sonrasında ciddi kazanımlar elde ettiklerini belirten Avcı, katılan tüm sporcuları tebrik etti.

İrfan Okulu Müdür yardımcısı Yılmaz Kuluç, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, “Öğrencilerimizin sosyal yönlerini geliştirmek adına masa tenisi branşının yanında okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, gibi branşlarda da ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Aynı zamanda bu branşlarla ilgili olarakta okul içi sınıflar arası yarışmalar düzenlenmektedir." dedi.
Kaynak: cha