Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Zonguldak’ın en yaşlı öğretmeni Orhan Varol’a plaket verdi.
Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle 1973 yılında Çelikel Lisesinde göreve başlayan ve 1997 yılından bu yana Fen Lisesinde Matematik öğretmenliği yapan Zonguldak’ın en yaşlı öğretmeni 64 Yaşındaki Orhan Varol ve Okul Müdürü Enes Şenol’a plaket verdi.
Ziyarette konuşan Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, Fen Lisesine giderek bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Kendisi için özel bir gün olduğunu ifade eden Başkan Vekili Gökhan Demir Orhan Varol’un kendisinin öğretmeni olduğunu bunun kendisini ayrıca heyecanlandırdığını ifade ederek şunları söyledi: “Onun Her dönemi çok güzeldi. Zonguldak’ta çok önemli bir isim Orhan Varol isterdim ki bende uslu bir öğrenci olup matematik bölümünde onun öğrencisi olup ama biraz haylazdık edebiyatla idare ediyorduk. Orhan hocama denk gelmesi böyle bir tesadüf olması beni ayrıca mutlu etti. Daha nice nice yıllara diyeceğim ama sizler daha bu zaman kadar çok öğretmenler yetiştirdiniz bundan sonra yetiştireceksiniz tekrar öğretmenler gününüz kutlu olsun. “diyerek çiçek ve plaket takdim etti.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden 64 yaşındaki matematik öğretmeni Orhan Varol ise Başkan Vekili Gökhan Demir’e teşekkür etti.
Kaynak: iha