Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 24 Kasım öğretmenler günü düzenlenen törenle kutlandı.
Kdz. Ereğli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ın Atatürk anıtına çelenk koyması ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli İlçe milli eğitim Müdürü Numan Korkmaz, öğretmenleri yılda bir gün değil her zaman hatırladıklarını söyledi. Korkmaz konuşmasında şunları söyledi; “24 Kasım öğretmenler günü geleceğimizin mimarı çocuklarımızı yetiştirecek öğretmenlerimiz fedakarca çalışıyor. Tabi biz öğretmenlerimizi yılda bir defa hatırlamak istemiyoruz. Sene içerisinde değişik etkinlikler yapmamıza rağmen öğretmenler günü olarak kabul edilen 24 Kasım öğretmenler gününde de öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Hepsine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”
Korkmaz ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bu akşam saat 19.00’da Büyük Anadolu Otel’de öğretmenlere yemek verileceğini ve tüm öğretmenleri buraya davet ettiğini dile getirdi.
Kaynak: iha