Çankırı Belediyesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çankırı Şubesinin ortaklaşa düzenlediği "Asımın Neslinden Bir Usta Recep Tayyip Erdoğan" konulu konferans yoğun ilgi gördü.
Sağlam İrade kitabının yazarı Tahir Fatih Andı’nın konuşmacı olarak katıldığı konferans, “Gençlik Değerlerini Keşfediyor” sunumu ile başladı.
Asım’ın Neslini masum, temiz, itikadı tam, sağlam karakterli ve iradeli olarak tanımlayan yazar Andı, yola çıktığı ilk günden itibaren Asım’ı zikreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oku, düşün, uygula ve neticelendir hayat felsefesi ile her zaman Asım’ın neslinden bir usta olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi yaşamı ile ilgili anekdotlar paylaşan Andı, Erdoğan’ın milletin önüne hedefler koyan tek lider olduğunu belirterek, 2023 ve 2071 hedefleri ile millet için daima hizmetten yana olan ve ecdadı gibi milletinin geleceğini aydınlatan büyük bir usta olduğunu ifade etti.
Konferansın ardından, programın ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç ve TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç, yazar Tahir Fatih Andı’ya Çankırı’ya özgü hediyeler takdim etti.
Tarihçi yazar Andı, konferansa yoğun ilgi gösteren katılımcılar için kitaplarını imzaladı.
Kaynak: iha