Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi dışında mahalleye dönüşen köylerde yol açma çalışmalarını sürdürülüyor.
Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tespit ettikleri ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine arazi yollarını açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye hizmet araçlarıyla sürdürülen çalışmalarda birçok sokak arası birbirine bağlanırken, arazi yolları açma çalışmaları da devam ediyor.
Çağrışan ve Bademli mahallelerini birbirine bağlayan 3 kilometrelik kapsayan yeni imar yollarının açılması çalışmalarını sürdüren ekipler, yolları stabilize malzeme ile kaplayarak asfalta hazır hale getiriyor. Havalar el verdiğince yolların sıcak asfaltla kaplanacağını kaydeden ekipler, çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.
Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemizin hemen her bölgesinde özellikle kırsal kesimde tarımla uğraşılıyor. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü geçimlerini tarımla sağlamaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen arazi yollarının açılması taleplerini değerlendirerek, bu işlemleri gerçekleştiriyoruz. Arazi yollarının açılması yönünde çalışmalarımız devam ederken, havaların uygun olması ile birlikte asfaltlama çalışmalarımızda başlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha