İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, cemiyet yurdunda kalan üniversite öğrencileri ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Öğrenci yurduna fiziki anlamda destek verdiklerini belirten Başkan Çelik, “Şehrimize misafir olarak gelen üniversite öğrencilerimizin barınma problemlerine duyarsız kalamazdık” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, cemiyet yurdunda kalan üniversite öğrencilerini makamında ağırladı. Başkan Çelik’e öğrenci yurduna verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, “İlim Yayma Cemiyeti üniversite öğrenci yurtlarına yönelmiş durumda. Fiziki şartların önemi kadar manevi şartların oluşturulması da son derece önemliydi. Allah razı olsun belediye olarak büyük fedakarlıklarla fiziki şartları hazırladınız. Biz de içerisini manen doldurmaya çalışıyoruz. İnşallah böyle güzel bir şekilde yılımızı tamamlayacağız. Önümüzdeki sene de inşallah daha kalabalık bir ekiple faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bu vesile ile tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.
“BARINMA SORUNUNA DUYARSIZ KALAMAZDIK”
Eğitime her anlamda destek verdiklerini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “İlim Yayma Cemiyeti Türkiye açısından çok önemli bir kuruluş. Bugün Türkiye’nin geldiği noktada ciddi emekleri ve katkısı olan bir kuruluş. İlim Yayma Cemiyeti’nin faal olması Manisa’mız adına bir kazançtır diye düşünüyorum. Eğitimin önemi büyük. Yarınlarımızın emin olabilmesi, eğitim faaliyetlerimizin bugün düzgün olmasına bağlı. Bu bağlamda da eğitime tam destek veriyoruz. Şüphesiz ki şehrimize misafir olarak gelmiş üniversite öğrencilerimizin barınma problemlerine de duyarsız kalmamız düşünülemezdi. Bu çerçevede de elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Sizlerden beklentimiz çok büyük. İnşallah en iyi eğitimleri alarak Türkiye’nin yarınlarında sizler söz sahibi olursunuz. Lider ülke Türkiye sizlerin omuzlarında tesis edilsin. Sizlere destek olmak bizim de boynumuzun borcudur. Görevimizi yapabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.
İlim Yayma Cemiyeti yurdunda kalan Gül Şirin Kocaman da tüm arkadaşları adına Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Kaynak: iha