AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen Avukat Mehmet Ali Tanrıver, mazbatasını aldı.
Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’ne tek listeyle giren ve delegelerin tüm oylarını alarak ikinci kez başkanlığa getirilen İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Adnan Yaman’dan aldı.
Başbakan ve Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımları ile gerçekleşen 5. Olağan İl Kongresi sonrası İl başkanlığına seçilen Başkan Tanrıver, “Yeni oluşturulan yönetimimizle birlikte bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Genel başbakanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinden başarı ile çıkmaktır” dedi.
5. Olağan İl kongresine katılarak kendisine oy veren tüm delegelere teşekkür ettiğini belirten İl Başkanı Tanrıver, “Bizleri seçen tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. İlk kez delegelerimizin oyları ile başkanlığa seçilmenin haklı gururu ve heyecanını yaşıyorum. Şehrimize hizmet konusunda çalışmalarımızı son hızıyla devam ettireceğiz. Bize bu sevincini yaşatanlara ve bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kaynak: iha