Sekreter Asuman odanın anında kamera görüntüleri selçuk üniversitesi profösörü asuman için doçenti öldürme anını izleyiniz

Türkiye gündeminiz günlerdir meşgul eden Selçuk Üniversitesi Doçenti cinayetindeki sır perdeleri aydınlandı.

Sekreter Asuman için Profösörün üniversitedeki mesai arkadaşı doçent dr.Celalettin Özdemir’i gözünü kırpmadan öldürmesi çok konuşuldu.İddiaya göre üniversitede sekreterlik yapan Asuman ile gönül ilişkisi olan prof. Ahmet G. ,kıskançlık krizine girer.Handan G. İle evli olan Proösörün aşık olduğu kadında 35 yaşında ve evlidir.Asumanın Celalettin  Özdemir ile gönül ilişkisini duyunca deliye döner.Samimiyetlerinin artmasını görünce kıskançlık krizine girer.Cinayeti işler ve evine gitmez.Daha sonra yakalanınca işlediği cinayeti itiraf ederek: de duymasından korktuğu için cinayet işlediğini söyledi. Prof. Ahmet G.’nin ifadesinde “Doç. Özdemir’in odasına yanımda bıçakla gittim. İçeri girince kapıyı kilitledim. Ondan Asuman S.’den ayrılmasını istedim. Tartıştık. Tehdit etti. Aileme anlatacağını söyleyince, nasıl bu duruma geldiğimi hatırlamıyorum”dedi.Mahkeme tarafından tutuklandı.Asuman ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cinayetten sonra bir otelde Asuman ile bulışup daha önceleri ona verdiği paraya şimdi kendisinin ihtiyacı olduğunu söyleyerek para istedi.

Cinayetten sonra eve gittiğinde eşinin kanlı elbiseleri görmesi üzerine deney yaparken kirlendi yanıtını veriri.Kullandığı bıçağı ise çöp konteynırına attığını söyledi.Cinayeti işledikten sonra kapıyı kilitleyip anahtarı da kampüse gömer.


 

Editör: TE Bilişim