Önümüzdeki hafta kullanıcılarla buluşmaya hazırlanan uygulama için 25 milyon lira yatırım yaptıklarını açıklayan Boyner Grup CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Hopi'nin ilk aşamada Türkiye'nin farklı sektörlerden 30'u aşkın lider markasını bir araya getirdiğini söyledi. Boyner, “Uygulama hem IOS hem de Android işletim sistemli cihazlarda ücretsiz olacak. Hopi, perakende sektörünü kökten dönüştürecek, içindeki “Paracık” adlı ödül-puan sistemi ile alışverişe herkesin kazanacağı yeni bir dönemi başlatacak.

Müşteriler Hopi kampanyalarından kazandıkları “Paracık” ödüllerini, üye markalarda yapacakları alışverişlerde 2, 3, 5  hatta 10 kata varan değerlerle çarparak kullanabilecek. Örneğin yüzde 10 paracık teklif eden bir kampanyadan kazanılan 10 TL değerindeki 10 Paracık farklı bir markanın 5 Kat kampanyasında 50 TL değerinde kullanılabilecek. Böylece müşteriler daha fazla bilgi, seçenek ve fırsata akıllı telefonlarından her an her yerde ulaşarak borçlanmadan alım gücünü artırma imkanına kavuşacak. Orantısız bir kazanç dönemi başlıyor. Firmalar da bu sayede stoklarını eritebilecek” dedi.
 
Hopi'nin yapay zeka mantığı ile çalıştığını anlatan Cem Boyner, “Mesela bir kişi reyonun önünde geçerken kampanya bilgisi o kişinin cebine gidecek. Ancak her kampanya bilgisi herkese gitmeyecek. İlgi alanına ihtiyacına göre olacak. Tatil planı yapan için Bodrum'da uçak biletleri 2 kat Paracık verecek” diye konuştu. Boyner Grup'a bağlı 16 milyon sadakat kart müşterisi bulunduğunu belirten Boyner, bunun 10 milyonun akıllı telefon kullanıcısı olduğunu, ilk etapta bu kişilere ulaşmayı istediklerini söyledi. Yıl sonuna kadar toplamda 60 firma ve 5 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Boyner, ilk 1 milyon üyeye ise 25 puan olmak üzere toplamda 25 milyon liralık puan hediye edeceklerini bildirdi.
 
30 MARKANIN KAMPANYALI ÜRÜNLERİ CEPTE 
Hopi'yi indiren müşteriler, 30 markanın kampanyalı ürünlerinden yararlanabilecek. Müşteriler ilk safhada Altınbaş, Altınyıldız Classics, Avis, Banana Republic, Beymen, Beymen Club, Beymen Business, Bimeks, Boyner-YKM, BP, Budget, Divarese, Digiturk, Dry Center, Fabrika, Finspor, GAP, İDO, Joker, Kahve Dünyası, Marks&Spencer, Morhipo, MNG Kargo, Network, Opmar Optik, Migros, Port Vale, Que, Silk&Cashmere, Turkcell, Yargıcı gibi önemli markaların özel kampanya ve avantajları ile buluşacak.

Editör: TE Bilişim