3 sene önce eşinden henüz ayrılmamışken Yozgat'ta yaşayan ve karısdı ile gizliden gizliye telefonla konuşup aşk yaşadıklarını düşünen ve karısının sevgilisi olduğunu zanneden Mikail B. Hacı Ahmet A.'yı ozamanlar vurarak öldürmüştü. Kendisi de yara aldığı olay ile ilgili tedavisinin ardından Kahramanmaraş'ta hapise girmişti. 

Geçtiğimiz gün içinde izinli olarak çıkan Mikail B., boşandığı eşi Mehtap Ö’nün yaşadığı Amasya’ya geldi. Mikail B., eski eşini arayıp, çocuklarını görmek istediğini söyleyip kandırdı. 2 çocuğuyla birlikte Amasya Boğazköy civarına gelen Mehtap Ö. ile burada buluştuğu Mikail B. arasındaçıkan tartışma ile eski eş cinnet geçirdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mikail B., sokak ortasında eski eşine çocuklarının gözü önünde tabancayla kurşun yağdırdı.

Bacaklarına 7 kurşun mermisi yiyen talihsiz kadın yere yığılırken, Mikail B. çocuklarıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı. Mikail B.nin , peşine düşen Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri kısa sürede yakaladı. Tabancayı başına dayayarak intihar girişiminde bulunan şahsı ikna ederek gözaltına alan polisler Mikail B.'yi jandarmaya teslim etti. Yanlarında duran ve gözlerinin önünde yığılan annesini gören çocuklarda aile büyüklerine teslim edilmesinin ardından, eski eş Mehtap Ö.'nün durumunun iyi olduğu açıklandı. Bir kadın vahşeti haberi daha vuku buldu.


Editör: TE Bilişim