Sevgililerini aylardır aynı anda "yöneten" Yuan, doktorların bilgi vermek üzere insanın telefonunda kayıtlı numaraları aramasıyla yakalandı. Yuan'ın durumun hakkında bilgi almak isteyen 17 sevgilisi hastaneye gitti.

"KADINLARI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARIM KESİLDİ"

Hunan eyaletinde yaşayan Yuan'ın sevgililerinden birinin, kendisinden çocuğu mevcut. Yuan'la bir buçuk yıldır beraber olduğunu söyleyen Xiao Li adlı bir kadın ise, hastaneden haberi aldığında çok korktuğunu belirtti ancak "Art arda onu görmeye birçok güzel kadın gelmeye başladı. Gözyaşlarım da o vakit kesildi" dedi.

 

ORTAK FACEBOOK HESABI AÇTILAR

Xiao Li, başka sevgililerinin Yuan'a maddi destek verdiğini, biriyle yaklaşık 9 yıldır ilişkisinin olduğunu bildiğini söyledi. Kadınlardan biri ise Yuan'la yakın zamanda evlenmeyi planlamış olduklarını belirtti.

'Yuan mağduru' kadınlar, insanın kendilerinden neler saklamış olduğunu ortaya çıkarmak için açtıkları Sosyal Medya Sitesi Facebook grubunda, birbirileriyle paylaşımlarda bulunuyor.

 

KİMİ ELEŞTİRDİ KİMİ HAYRANLIK DUYDU

Olay Çin'de sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Yapılan binlerce yorum arasında Yuan'ı eleştirenler olduğu gibi, "aynı anda birçok kadını yönetim edebildiği" için Yuan'a hayranlık duyanlar da vardı. Bazıları ise, durumu farkedememiş oldukları için kadınları suçladı.

 

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

polis de 24 Mart'tan bu yana hastanede bulunan Yuan hakkında yolsuzluk şüphesiyle soruşturma başlattı.

 

Editör: TE Bilişim