Kırıkkale'de yolcu otobüslerinin çarpışması sonucunda felaket bir senaryo ortaya çıktı. Yolcu vesayeti ile bir kamyonun burun buruna çarpışması sonucu ile iki vatandaş kazanın bedelini canı ie ödedi.

Mevzunun yaşandığı yer Kırıkkale Samsun güzergahı. Otobüs aracılığı ile şehirler arasında yolculuk eden bir vesayet ile ticari bir kamyon sert bir şekilde çarpıştı. Gelen bigiler ışığında, Salim Apay kontrolünde bulunan 55 HK 888 plakalı araç ile yolcu otobüsü çarpıştı. Aynı güzerhah üzerinde seyahet eden Ercan Sözcü'nün (49) kullandığı 19 DZ 400 plakalı tuğla yüklü kamyonun Kırıkkale- Samsun karayolunun 54. kilometresinde  henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çarpışması ile 2 kişi hayata gözerini yumdu. 

Talih dışı kaza sonrası yara alan şahısların adları ise şunlar: otobüs şoförü Alpay ile yolcular Yasemin Küçük (51), Arsan Paslar (41), Nergiz Erbay (53), Hamza Serdar (40), Fatih İnan (35), Recep Çelebi (65), Fatma Çelebi (65) ile Gürcistan uyruklu Natalia Karşakova (55) ve henüz kimliği tespit edilemeyen 4 yaralı..

Yaralanan bu şahıslar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi'nde müşaade altına alındı. 

Eğer bu kaza yaşanmasaydı yolcu otobüsünün gidiş çizgisi ise  Artvin 'in Hopa ilçesinden İzmir'e gitmek olacak idi. 
Editör: TE Bilişim