Sabahın Şekeri Ece Erken, iki taraflı ailelerin rızası olmasa da Serkan Uçar' la evlenmesi magazin dünyasında uzun süre konuşulmuştu. Ece Erken' in her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışan herkes, hayatları hakkında yorum yapmaktaydı. Ece Erken ve eşi Serkan Uçar; tüm bu dedikodulara rağmen evliliklerini sürdürme yolunda hep pozitif olarak ilerlemekteydi.

Hatta bu evlilik konusunda Serkan Uçar' ın bile ailesi yorumlarını esirgememekteydi. Serkan Uçar' ın aile büyükleri; Ece Erken' i istemediklerini her fırsatta belirtmekteydi. Otomobil galerisi olan ve ailesiyle ortak çalışan Serkan Uçar; Ece Erken sevdasıyla herkesi silmiş hatta maddiyat, maneviyat dinlemeden evlenmişti. Evliliklerini de bir hamileleik haberiyle pekiştiren çift bu ara Amerika' da. Doğumunu Amerika' da gerçekleştireceğini sandığımız Ece Erken aileler konusunda herkesin birbirini anladığını sorun kalmadığını belirtmekte. Ece Erken Amerika' da doğum yapacağı konusunda  bir açıklama yapmadığını da belirtti.

Ece Erken ve Serkan Uçar çiftinin, Amerika' ya gitmesi ise bebeklerine orada kavuşacaklar haberlerini oluştururken, çift bu konu hakkında yaptığı açıklamalarda çocuklarını Amerika da değil, Türkiye de doğuracağını açıkladı. Bu konu ile ilgili olarak söylenen diğer bir mevzu bahis ise; Serkan Uçar ve Ece Erken' in Türkiye yi seçme sebepleri, ailelerden kaynaklı olduğu idi

Editör: TE Bilişim