Perakende sektörü çalışanları ‘12 Aralık Mağazacılar Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutluyor.


Kutlamalar çerçevesinde Boyner Bursa YKM Zafer Plaza mağazasında da çalışanlara çekilişle hediyeler veriliyor, özel yemek menüleri sunuluyor. Mağaza Müdürü Hakan Akdoğan, Cem Boyner’in üç yıl önce başlattığı bir kutlamanın bütün sektöre yayıldığını belirterek, “Şu anda bütün mağazacılar, Türkiye’de 2 milyon mağazacı bu gün mağazacılar günün kutluyor. Bizler Boyner Büyük Mağazacılık AŞ. Çalışanları olarak da yaklaşık 10 bin kişi bu gün büyük etkinliklerle kutlamalar yapıyoruz. Personelimize çeşitli hediyeler dağıtıyoruz. Çekilişler yapıyoruz, özel yemek menülerimizi var. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, tatlı ikramlarımız. Onları hoş tutmaya çalışıyoruz bu gün.” dedi.

Hizmet sektörü çalışanlarının böyle bir günde hatırlanmasının müşterinin de hoşuna gittiğini anlatan Akdoğan, “Müşterilerimiz tarafından da hoş karşılanan bir durum, onlar da gelip gün içinde bizim mağazacılar günümüzü kutluyorlar. Umarım uzun zaman arkadaşlarımız mutlu bir biçimde bu günü kutlarlar. Arkadaşlarımızın eğlenceli bir gün geçirmeleri için her şeyi yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

YKM Bursa Mağaza İdari İşler Müdürü Murat Yardım da üçüncüsünü düzenledikleri mağazacılar gününde çeşitli etkinliklerle personele çok güzel bir gün yaşatmayı planladıklarını ifade etti ve “Çalışanlara bu güne özel çeşitli etkinlikler düzenledik. Personelin mutlu ve huzurlu hissedeceği bir gün yaşatmayı planlıyoruz. Bunun için her şeyi yapacağız.” diye konuştu.

"SENEDE BİR GÜN DE OLSA HATIRLANMAK GÜZEL"

Etkinlikler kapsamında yapılan çekilişlerden çıkan şanslı çalışanlardan Pınar Saykal ise duygularını “Bizim için güzel bir gün oldu. Senede bir günde olsa hatırlanmak, bu şekilde kutlamak keyifliydi. Kahvaltı yaptık, hediye çeki kazandım, şanslı hissediyorum kendimi.” sözleri ile dile getirdi.
Kaynak: cha