KADIN

Göğüslere yumurta sürünce bakın ne oluyor!

Büyük göğüsler çoğu kadına cazip gelse de uzmanlar uyarıyor! Büyük göğüsler birçok hastalığın habercisi olabilir. Kilo vermenize rağmen göğüsleriniz küçülmediyse işte göğüs bedeninizi küçültmenin doğal yolları…

Yumurta beyazı/ Yumurta beyazı sadece göğüslerinizi küçültmekte kalmaz ayrıca göğüslerinizin sıkılaşmasına da yardımcı olur. Bir yumurtanın beyazını iyice çırpın ve göğüslerinize sürün. 30 dakika sonra bir bardak suda beklettiğiniz bir soğanla silin. Düzenli olarak yapın farkı göreceksiniz.

Balık yağı/ Omega 3 asitleri bakımından zengin olan balık yağı göğüs bedenini küçülmeye yardımcı olur. Kardiyo egzersizleri ile desteklenmiş balık ağırlıklı beslenme göğüslerinizi küçültecektir.

Keten Tohumu: Keten tohumunun içerdiği omega yağ yakımına ve vücuttaki östrojen seviyesinin azalmasına yardımcı olur. Zararlı toksinleri vücuttan uzaklaştırılır. Bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı keten tohumu ekleyin ve ılık olarak tüketin.

Yeşil çay: Yeşil çay yağ tabakasını yok etmede etkilidir. Kilo vermeye ve göğüs bedeninizi küçültmeye yardımcı olur. Ayrıca göğüs kanseri riskini de azaltır.

Zencefil: Göğüs bölgesindeki yağın yakılmasına yardımcıdır. Günde 2-3 bardak içmeye çalışın.

Neem ve Zerdeçal: Ayurveda tedavisinde kullanılan bu iki bitki de iltihap sökücü özelliğe sahip. Birkaç neem yaprağını sıcak suda kaynatın ve 2 çay kaşığı zerdeçal ve bal ekleyin. Günde bir bardak tüketin.

Neem ve Zerdeçal: Ayurveda tedavisinde kullanılan bu iki bitki de iltihap sökücü özelliğe sahip. Birkaç neem yaprağını sıcak suda kaynatın ve 2 çay kaşığı zerdeçal ve bal ekleyin. Günde bir bardak tüketin.

Yaşla birlikte, göğüsler de elastikiyetini kaybeder. Bu doğal bir süreçtir. 40'lı yaşlara geldikten sonra, göğüslerde sarkmalar başlar. Ancak gebelik, emzirme, hızlı kilo değişiklikleri, kötü beslenme, uygun olmayan sutyenler nedeniyle sarkmalar daha çabuk ortaya çıkabiliyor.

Göğüsler süt bezleri, yağ ve bağ dokularından oluşur. Kas yoktur. Bu nedenle sarkmalarını önlemek daha zorlaşır. Ama çaresi yok da değil. Sarkan göğüslerinizi toparlamak için yapabileceğiniz çok basit birkaç yöntem var.

Buz Masajı/Birer adet buz küpünü alın ve her iki meme üzerinde dairesel hareketlerle dolaştırın. Yumuşak bir havlu ile kurulayın. Uygun sutyeninizi takın. Ardından yarım saat sırt üstü dinlenin. Buz küplerini göğüsleriniz üzerinde bir dakikadan fazla tutmayın. Gün içinde birkaç kez tekrarlayın.

Yumurta Beyazı/Yumurta beyazı sıkılaştırıcı özelliğiyle bilinir. İçeriğindeki hidroelektrik lipidleri göğüslerinizi çevreleyen gevşemiş dokuları sıkılaştırarak daha dik göğüslere sahip olmanızı sağlar. 1 yumurta beyazını köpürene kadar çırpın. Göğüslerinizi kaplayacak şekilde sürün. 30 dakika bekletin. Ardından önce soğuk suyla durulayın, sonra salatalık suyu ile silin. Ek Olarak;1 çorba kaşığı yoğurt ve 1 yumurta akını karıştırarak aynı şekilde uygulayın. 20 dakika bekletip yıkayın.

Her iki yumurta akı maskesini haftada birer kez uygulayın. Kısa zamanda toparlandıklarını hissetmeye başlayacaksınız. Her iki yumurta akı maskesini haftada birer kez uygulayın. Kısa zamanda toparlandıklarını hissetmeye başlayacaksınız. Nar kabuğu ve sıcak hardal yağı ile bir hamur yapın. Yatmadan önce 5-10 dakika bu hamurla memelerinize masaj yapın. Ardından nar çekirdeği yağı sürün.