Nostalji

Ünlülerin şaşırtan değişimleri

Ünlülerin şaşırtan değişimleri! Bir zamanlar hepimizin belkide hayran kaldığı insanlar bakın ne halde. Hayatın geçici olduğunu göstermesi açısından oldukça ibret verici

Allah insana güzel bir yüz, güzel bir ses, iyi bir zeka vb. vererek insanları imtihana tabi tutuyor. Kimi bu nimetlerden dolayı imtihanı kaybediyor, kimi ise kazanıyor.

Dünyanın geçici olduğuna inananlar bu imtihanı kazanma yolunda mücadele verirken, dünyanın geçici olduğunu unutanlar kaybedebiliyor.

Bir zamanlar hayranlık duyduğumuz ünlüler şimdi nasıl bir görünüme ve yaşama sahipler!

Ünlülerden bize ne! diyebilirsiniz. Ama böyle demek bize birşey kazandırmaz, bilakis kaybettirir. Peki neden ünlüleri örnek veriyoruz!

Ünlüler belkide birçok kişinin hayalini süsleyen, olmak istediğimiz mevkiler. Neden bende böyle değilim. Neden bende böyle bir hayat yaşayarak milyonlarca kişinin hayranlığını kazanamıyorum diye serzenişte bulunmuşuzdur!

Örnek alınacak insanlar olabilir elbette. Ama bu örneklik bizi hangi yöne doğru itiyor. İmtihanı kazanan bir hayranlığın özentisi mi, yoksa tam tersi mi!

İşte bir zamanlar hayranlık beslediğimiz o insanların şimdiki halleri. Sizinde film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçiyor mu filmleri!