KADIN

Zayıf gösteren 7 süper tüyo!

Siyah ve laciverti kombinleyin 2015 İlkbahar sezonunun gözde renklerinden biri olan lacivert, siyahla kombinlendiğinde hem çok elegan duruyor hem de olduğunuzdan daha zayıf görünmenize yardımcı oluyor.

Blazer ceketleri kemerle kullanın 2015 İlkbahar podyumlarında sıklıkla karşımıza çıkan blazer ceket üzerine kemer trendi, hem şık duruşu hem de vücudu olduğundan daha zayıf göstermesiyle favorilerimiz arasında. Gösterişli kemerler, sade blazer şıklığını ikiye katlarken sizi daha ince gösteriyor.

Yüksek bel pantolon Yüksel belli pantolonlar, bel çevrenizi sararak sizi daha ince gösterir. Bacakları olduğundan daha uzun gösteren bu mucize pantolonları ister basic bir tişört, isterseniz de şık bir gömlekle kombinleyerek kullanabilirsiniz

Nude tonları tek kullanın Baştan aşağı aynı renk giyinmek, sizi her zaman daha zarif ve ince gösterir. Özellikle nude renkler, koyu tonlar ve gri bu konuda en büyük yardımcınız olacaktır.

Nude topuklular Nude renkli topuklular her kadının gardırobunun olmazsa olmazlarından. Hemen her stile uyum sağlayan bu ayakkabılar, bacaklarınızı olduğundan daha uzun göstererek zayıf görünmenize yardımcı olur.

Dikey çizgiler Dikey çizgili kıyafetler, küçük bir göz yanılmasına neden olarak sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterir. Dikey çizgili kıyafetleri vücudunuzun kusurlu bulduğunuz üst ve ya alt kısımda tek parça şeklinde kullanabilirsiniz. Daha ince bir görünüm yaratmak isterseniz, çizgili bir gömleği yine dikey çizgili bir etekle kombinleyebilirsiniz.

Uzun kaban ve trençkotlar 2014 Kış sezonunun en çok sevilen trendlerinden biri olan uzun kabanlar, doğru kombinlendiğinde sizi olduğunuzdan daha uzun ve zayıf gösteriyor. Siz de uzun kaban ya da trençkotlarınızı Rihanna gibi skinny jean ve stiletto ile kombinleyerek zarif ve elegan bir havaya bürünebilirsiniz.