Aydın'da dün meydana gelen feci kazada 15 yaşında ki Sude isimli lise talebesi, trenin altında kalıp feci şekilde can vermişti. Sude'nin ölümünün ardından intihar söylentisi dilden dile yayılmıştı fakat Sude' yi yakından tanıyan akrabaları, ailesi, arkadaşları buna ihtimal dahi vermemişti. Sude'nin ölümünün ayrıntıları ise bugün ortaya çıktı. Genç Sude, kulağında kulaklıkla müzik dinlediği için ona doğru gelen trenin sesini ne yazık ki duyamamış..

Aydın'da lise öğrencisi olan 15 yaşındaki Sude'nin intihar etmediği, kulaklıkla müzik dinlediğinden dolayı Denizli-İzmir seferi yapan trenin sesini duymadığı ortaya çıktı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Aydın'da lise öğrencisi Sude Kutlay'ın, tren kazasında hayatını kaybetmesinin ardından dün, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Bu sırada görgü tanıkları da olaya dair ifade vermeye başladılar.

TRENİN SESİNİ DUYMADI

Görgü tanıklarının verdikleri ifadelere göre, Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Kutlay, arkadaşlarının yanından ayrıldıktan sonra kulağına kulaklığını takıp müzik dinlemeye başladı. Başına kapşonunu da takan genç, raylarda yürüyordu. Arkasından gelen trenin sesini duymayan genç kız, trenin çarpmasıyla raylardan dışarıya savruldu. Olay kaza olarak kayıtlara geçti.

UŞAK'TA DA BENZERİ OLMUŞTU

Bu kazadan önce Uşak'ta da benzer bir kaza yaşanmıştı. 16 yaşındaki İlayda Topbay'da aynı şekilde müzik dinlerken kapşonunu başına geçirmiş ve raylarda ilerliyordu. Ancak arkadan gelen yük treninin sesini duymadığı için Topbay'da hayata gözlerini yummuştu. Topbay'ın babası da bir TCDD çalışanıydı.
Editör: TE Bilişim