Adana' da folklor öğretmeniliği yapan bir şahıs, ilkokul öğrencilerine folklor öğretmek için gittiği okulda tacizle suçlanmakta. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırlanmak için 2. sınıf öğrencilere folklor , ront öğreteek olan 40 yaşındaki öğretmen, Adana' daki okulu taciz iddialarıyla karıştırdı. Bu kadar da sapkınlık olmaz dedirten, tek güveneceğimiz yer olarak kalan okullarımıza da giren sapıklar, velileri korkutu.40 yaşındaki M.Y.G., 5 kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Detaylar haberimizin devamında.

DHA' nın verilerine göre; folklor eğitmenliği yapan M.Y.G., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gösteri yapmaları için bir ilkokulda, eğitim vermeye başladı. Folklor grubunda bulunan 2'nci sınıf öğrencilerinden 5 kız, rehber öğretmenlerine M.Y.G.'nin kendilerini kucağına alıp yanaklarından öptüğünü söyledi. İddialar üzerine rehber öğretmen durumu ailelere bildirdi. Ailelerden 3'ü şikayetçi olunca folklor öğretmeni M.Y.G., gözaltına alındı.

Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen M.Y.G., "Ben çocukları öğretmen öğrenci ilişkisi çerçevesinde sevdim. Başaralı olan öğrencileri öperek ve kucaklayarak kutladım, kesinlikle öğrencileri taciz etmedim"dedi. Folklor öğretmeni M.Y., ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
Editör: TE Bilişim