ADANA Seyhan ilçesi Gülbahçe mahallesinde sebebi olmayan , iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı. DHA' dan alınan haberlere göre;, Gülbahçesi Mahallesi'nde, 80. Yıl İlkokulu yakınında kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi arasında silahlı kavga çıktı.  

Aralarında ciddi ve sebebi bilinmeyen bir husumet bulunan iki ailenin bireyleri Seyhan Gülbahçe mahallesindeki 80. Yıl İlkokulu yakınlarında karşı karşıya girdi. Aralarındaki tartışma büyüyünce silahların konuştuğu kavgada iki birey ağır yaralandı. 

Uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada Sabri Bahadır (44) ile Hamdiye Ülker (47) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sırasında, Sabri Bahadır ile seken kurşunlardan biri Hamdiye Ülker'in başına isabet etti. Şans eseri olay sırasında öğrencilerin derste olması büyük bir facianın önüne geçti. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından Özel Güney Adana Hastanesi'ne kaldırılırken Sabri Bahadır'ın kalbi durdu. Müdahaleye alınan yaralılardan Sabri Bahadır'ın duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Ameliyata alınan yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Çatışma ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Seken kurşunlarla yaralanan Hamdiye Ülker'in yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Adana'nın Seyhan ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre açık kimliği belirlenemeyin 'Sarı Umut' lakaplı Yasir, Sabri Bahadır ile karşılaştı. Yanında taşıdığı Kalaşnikof marka uzun namlulu silahı çeken saldırgan, Bahadır'a ateş etmeye başladı. Sabri Bahadır da 9 mm çaplı tabancasını çekip hasmına karşılık verdi. Çatışmaya giren iki hasmın silahlarından çıkan mermilerden bir kısmı çevredeki işyerlerine isabet etti. Seken mermiler okul duvarın aşıp bahçeye de girdi.
Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından araçlarla özel bir hastaneye kaldırıldı. Bahadır ve Ölken'in hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Seken kurşunlar, okul bahçesini aşıp evinde namaz kılmakta olan Hamdiye Ölken' in durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayın ardından kavganın yaşandığı yeri emniyet şeridiyle çeviren ekipler 30 adet boş kovan buldu. Silahlı çatışmaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Uzun namluların dahil olduğu Adana'daki tartışma iki husumetli tarafın da davalarının büyümesine yol açtı.
Editör: TE Bilişim