Adana' da yaşayan ve İzmir'deki arkadaşlarına geçtiğimiz gezmek için gelen, Adanalı gitarist T.B.K.,henüz 19 yaşında bir genç. Ve uyuşturucunun batağına saplanıpta,emirleri altına giren kölelerden. Karabağlar İnönü Caddesinde bir apartmanda saat 23.00 civarında aldığı uyuşturucunun etkisi ile, 6. kattan boşluğa atladı. 

6. kattan atlayan genç gitarist, aşağıdaki park halindeki bir aracın üstüne çakıldı. Olayı gören İzmir 'deki mahalle sakinleri ve arkadaşları,olay yerine gelen sıhhat ekiplerei aracılığı ile, Adanalı gitaristi, hemen Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.
İzmir'deki gitarist T.B.K.' nın atladığı mahallesye gelen polis ekipleri de geniş çaplı bir araştırma düzenlediler. Genç gitaristin arkadaşları ve dostları da böyle bir olaydan mütevellit, çok üzgün olduklrını belirttiler. 

UYUŞTURUCU KULLANAN ADANALI GİTARİSTİN DURUMU AĞIR

Kaldırılıdığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan bilgiye göre; genç gitarist T.B.K., LSD isimli uyuşturucun etkisi ile kendini kaybetmesi sonucunda gelen kaza da, durmunun ağır olduğu belierlendi. Gördüğü halüsilasyonlar ile de boşluğa attığı iddiası gerçeklendi. 

Editör: TE Bilişim