Akşam Saat 20.00 civarında İstanbul Beyoğlu, zincirleme trafik kazası ile karıştı. Alkol aldıktan sonra Sütlüce Kavşağından trafik akışına giren sürücü Remzi Tiyar, ışıkların renklerini karıştıracak oldu ki, kırmızı ışıkta yola fırladı. 115 promil alkol içeren nefesi, 4 aracı birbirine kattı. Beyoğlu Sütlüce Kavşağında kırmızı ışıkta geçmeye yeltenen araç ve karşıdan gelen 3 araç birbirine girdi. Malum İstanbul trafiği ve anında tüm araçlar karıştı. Olayın kahramanı Remzi Tiyar alkol sebebiyle değil de hastalanan karısını hastaneye götürmek için acele ettiğni de iddia etti. İstanbul Nurtepede çıkıp, Kağıthaneye doğru gitmek isteyen Remzi Tiyar, 34 BOF 54 plakalı hususi aracıyla kırmıza ışığa daldı. Trafik canavarı haline gelmiş ve içkiyi ağzıyla içmeyen sürücü Remzi Tiyar, olmaz artık dedirtecek kaza zincirine sebep oldu.

İstanbul beyoğlunda aynı yolda giden 34 JY 2830 plakalı aracın sürücüsü Sercan Serpit' e çarptıktan sonra rahatlayan alkollü sürücü, kazalar zincirinin devamına sebeb oldu. Serpit' in de 34 TL 8165 aynı yönlü, Mahmut Karakoç' un kullandığı arabaya çarptı. Kaza zinciri daha var mı derseniz ? evet, Beyoğlun' da ki kazanın devamı da plakası tespit edilemeyen bir dolmuş, dolmuşa çarpan ise en son etkiyi gören araçtan geldi. 


İstanbul Beyoğlu' nda ki kazanın büyüklüğü ile kaldırıma çıkan alkollü sürücü Remzi Tiyar ise, oturduğu yerden kazayı an be an izledi. Aynı araba da bulunan eşi ve 9 yaşındaki torunu Mert Tiyar. nin yaralanması, kazanın kuvvetini gösterdi. İstanbul Beyoğlu' na gelen sağlık ekipleri, arabada sıkışan alkollü sürücünün eşini ve torununu Ok Meydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevketti. 

Beyoğlunda ki bu kazaya dahil olan 4 aracın da hasar aldığı durum hakkında, Mahmut Karakoç ' Kırmızı ışık yandığı süreçte, alkollü sürücü, yanımdaki araca arkadan çarptı ve sonra da bana. Kazayı ucuz atlattım çünkü ortada kalmıştım. 

İstanbul Beyoğlu'nda ki kazaya sebebiyet veren alkollü sürücü Remzi Tiyar, olay yerine gelen polis ekiplerince denetlendi ve 115 promil aldığı da gözlerden kaçmadı. Hatta kaza geliyorum diyecek bir durumu da aracının ayak ucundan çıkan bira şişelerinin yoğunluğu. Sonuç olarak alkollü sürücü kazaya meyil verdiği için göz altına alındı. 
Editör: TE Bilişim