Ankara Konya Otoyolu'nu birbirine katan kaza da can kaybı mevcut. Akşam saatlerinde vuku bulan kaza da Ankara'dan Konya'ya ulaşmak için yola çıkmış olan 75 AK 004 plakalı özel araç, Gölbaşı ilçesi Yağlıpınar civarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı ve otoyolda yol kenarında bulunan bariyerlere çarpark durabildi. 

Ankara Konya Otoyolundaki kaza da şahsi aracından fırlayan Cüneyt T., Osman A. ve kimliği ortaya cıkartılamayan bir kadın olay yerinde yaşamını kaybederken, Betül A. ve İpeksu N. ise ağır yara aldı . Betül A. ve İpeksu N., çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan zorla kurtarıldı.  Ankara Konya arası Otobanda gitmekte olan diğer vatandaşların şahit olduğu kaza ile ilgili, olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve 112 hızır servisleri gönderildi. 

Ankara karayolundaki kaza sonucu oluşan hasarlar için gelen ekipler yolda temizlik ve aracı çekme çalışmalarını sürdürürken, otoyolda geniş bi karışıklık oluştu.  aza yapan vasıta çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.
Editör: TE Bilişim