Ankara Konya Yolu akşam saatlerinde kan gölüne döndü. Kan revan içinde kalan Ankara Konya Yolu'nda bir yolcu hareket halinde olan aracıyla direksiyon hakimiyetini kaybetti. Vesayet hakimiyetini kaybetmesinin ardından bariyerlere çarptı. Ankara Konya Yolu'nda bariyerlere çarpan araçta can pazarı yaşandı ve kaza sonucunda 3 şahıs hayatını kaybederken 2 şahışta ağır yaralandı.  Gölbaşı ilçesi Yağlıpınar mevkiinde vuku bulan olayda takla atan aracın 100 metre sürüklendikten sonra durması ile vahim tablo gün yüzüne çıktı. Yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırılırken olay kapsamında soruşturma başlatıldı. Ankara Konya yolunda kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki bariyerlere çarparak taklalar atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Ankara-Konya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Konya istikametine giden 75 AK 004 plakalı otomobil, Gölbaşı ilçesi Yağlıpınar mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Taklalar atan otomobil, 100 metre sürüklendikten sonra durdu. Kazada araçtan fırlayan Cüneyt T., Osman A. ve ismi belirlenemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybederken, Betül A. ve İpeksu N. ise ağır yaralandı. Betül A. ve İpeksu N., çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kaza sonrası ekipler yolda temizlik yaparken, kaza yapan araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim