Antalya Güllük Caddesi özel bir bankada çıkan olay ile çalkalanmakta. Bankanın Güvenlik Görevlisi İbrahim Albayrak'ın 3 katlı bankanın zemin katında, çalışanlarca yaralı bulunması ile başladı.
Antalya'da kentin en işlek bölgelerinden Güllük Caddesi'ndeki özel bir bankanın üç katlı şubesinde özel güvenlik görevlisi İbrahim Albayrak, mesai saati bitimine doğru zemin kata indi. Bu sırada silah sesi duyan banka çalışanları, zemin katta özel güvenlik görevlisi Albayrak'ı göğüs bölgesinden yaralı halde buldu.
 
Akşam saat 16.30 civarında, tam da mesai bitiş  zamanında meydana gelen olay için polis çalışmalarını sürdürmekte. Antalya'daki bankanın zemin katından gelen silah sesleri müşteri ile birlikte çalışanları da oraya itti. Patlayan silah; güvenlik görevlisi İsmail Albayrak'ı göğsünden hedef aldı. Olay yerine anında gelen polisin patlama sesi ile alakalı olarak başlattığı çalışma süregelirken, görevlinin vurulduğu yerin kör nokta olması sebebiyle de nedeni anlaşılamadı. 

112 sağlık ekipleri Güvenlik görevlisi İbrahim Albayrak' ı hemen Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırırken, durumun da mühimmiyetinin iyi olduğu kayıtlara geçti . Olayın meydana geliş muaamması için de polis çalışmalarını sürdürmekte.
Editör: TE Bilişim