Mini etek timi olayında flaş gelişmeler yaşandı. Milli Eğitim Bakanlığı taciz timi tutanaklarını sızdıran şahıs ya da şahısların peşinde. Antalya Kepez Anadolu Lisesinde yaşanan taciz skandalının ardından görevden uzaklaştırılan müdür yardımcısı kadın Filiz G. okulda kız öğrencilerin mini etek giymesini engellemek sebebi ile erkek öğrencilerden bir tim oluşturmaya çalıştı. Bu olayın ardından yapılan toplantı salonunda ki tutanakları sızdıran şahıs halen bulunamadı. Tutanakları sızdıran öğretmen aranıyor fakat henüz bulunmuş değil. Antalya, Kepez Atatürk Anadolu Lisesi'nde, kısa etek giyen kız öğrencileri engellemeleri için tacizci 'erkek timi' oluşturmak istediği, Öğretmenler Kurulu toplantısının tutanaklarına yansıyan müdür yardımcısı Filiz G., olayın medyaya yansıması sonucu geçen hafta idari soruşturma kapsamından görevinden alınarak başka bir okula Almanca öğretmeni olarak görev yeri değiştirilmişti.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim- Bir-Sen) Antalya Şube Başkanı Mustafa Çoban basın toplantısı düzenledi ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ın talimatıyla Kepez Atatürk Anadolu Lisesi'nde konuyla ilgili soruşturma açıldığını söyledi. Soruşturmanın toplantı tutanaklarının sızdırılmasını kapsadığını söyleyen Çoban, "Okuldaki tutanakların dışarı çıkarılması suçtur. Okulda birileri bu suçu işlemiş. Şimdi bu suçu işleyen öğretmeni bulmak için soruşturma kapsamında 52 öğretmenin ifadesi alınıyor" dedi.

Mustafa Çoban, hiçbir bayan öğretmenin kız öğrencilerin taciz edilmesini istemeyeceğini ve yahut böyle bir durumun gerçekten yaşanmış olması halinde ise öğretmene gereken yaptırımın uygulanmasının yanında olduğunu açıkladı
Editör: TE Bilişim