Aydın'da trenin çarpmasıyla olay yerinde feci şekilde ezilerek can veren 15 yaşındaki Sude Kutlay'ın cansız bedeni, dün arkadaşları ve öğretmenlerinin de katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları içinde defnedildi. Olayın Yaşandığı Aydın civarındaki trenin altında kalan Sude Kutlay için görgü tanıklarının ifadeleri de ortaya çıkmaya başladı.

15 yaşındaki Sude Kutlay' ın yanında olan olay yerinde olan sakinlerin iddialarına göree, genç kızın intihar girişimi sanılan ezilmesi tamamen kazaya bağlandı. Trenin geldiğini farketmemesi ve kulağında kulaklıkla müik dinlediği iddia edilen Sude Kutlay; olay yerinde trenin altında kalarak feci şekilde ezildi. 

Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Kutlay, arkadaşlarından ayrıldıktan sonra kulaklığını taktı ve başına kapüşonunu geçirip bir taraftan müzik dinlerken bir taraftan da raylarda yürümeye başladı. Hızla gelen trenin düdüğünü duymayan genç kız çarpmayla ray kenarına savruldu. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı ifadelerin ardından olayı "kaza" olarak kayıtlara geçti.
Aydın' da ilk etapta intihar sanılan Sude Kutlay' ın ezilmesi, tamamiyle kazai sebeblerden gerçekleşti. Genç kızı son yolculuğa öğretmenleri ve sınıf arkadaşları uğurladı.

Editör: TE Bilişim