Ülkemiz her geçen gün bayanlara şiddet eğiliminde negatiflik göstermekteyken, yeni bir kadın cinayeti haberi de İstanbul Çengelköy Ordu caddesinden geldi. Kübra Kart isimli bayanın cesedine, çöp koyteynerında rastlandı. Hem de tam bir vahşet haliyle. Hem de defalarca kez parçalanmış hali ile... 17 yıllık evli Tahir Kart, eşini defalarca kez parçaladı ve örtbas etmek için de çöp koyteynerına attı. Üsküdar Çengelköy civarındaki bir mahallede oturan ve şizofren hastası olduğu öğrenilen 43 yaşındaki Tahir Kart, eşi Kübra Kart' yı öldürdükten sonra olayı deşifre etmek için defalarca kez doğradı. 

Salı günü öğlen saatlerinde Tahir Kart'nın karakola gidip karım kayıp diye bildirmesiyle, karışık olaylar zinciri başlamış oldu. Tahir Kart 'nın kardeşi şizofren hastası olduğunu daha önce de karısı için kayıp ilanı verdiğini söyleyince, polis ihbarı değerlendirmedi. Ancak buna rağmen Kübra Kart' yı arayan polis, ihbar üzerine Çengelköy yakınlarındaki bir çöp konteynerında bir bayan cesedine rastladı. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda ise, çöpteki cesedin; Kübra Kart olduğu anlaşıldı. Ceset üzerinde yapılan incelemeler sonucunda eziyet çektirilipte koyteynera atıldığı belirlendi. Poşetlenmiş kadın cesedi ve kıyafetlerinin bulunduğu konteyner, Çengelköy de oturan Tahir Kart' ın evine yakın olması sebebiyle dikkat çekti.  Tahir K.' nın olayı itiraf etmesiyle sır perdesi aralandı. Zaten rahatsız olan Tahir Kart, evde çay içerken yaptıkları bir tartışma sonucu cinnet geçirdiğini belirtti. ve mutfaktan bir bıçak kapıp, karısına defalarca sapladığını da savundu. Çengelköy' de yaşanan bu vuku; yeni bir kadına şiddet göstergesi olayı oldu. 

Apar topar karakola götürülen Tahir Kart polis ile de kısa bir çekişme yaşadı ve kendisine karısına ne yaptığını soran polise şiddet uygulayan Tahir Kart memurun burnunu kırdı. Tahir Kart' nın evinde rastlanan kan izleri ve konteynera götürdüğü el arabasındaki izler olayı açıklığa kavuşturdu. Göz altına alınan ve sıhhati konusunda araştırma yapılan Tahir Kart ile ilgili ele geçecek sağlık bilgileri beklenmekte. Pazartesi akşamı Kübra Kart ile tartıştığını ve sonrasında da cinnet geçirdiğini belirten Tahir Kart, şizofreni hastası olduğu ve 5 yıl önce de çalışamaz raporu aldığı öğrenildi. Kübra Kart' nın nasıl bir vahşete kurban edildiği de Adli Tıp Kurumunda yapılacak olan otopsi sonucunda belli olacak. 
Editör: TE Bilişim