Bir kargo şirketinin ulşatırmasını yapan 29 yaşındaki Kutlay Duran; dün saat 17.30 civarında Bodrum Gümbet Kavşağında ilerlemekte olan araca arkadan çarptı. Nurcan Eren Yönetimindeki araca çarpan Kutlay Duran, çarpmanın şiddetiyle feci şekilde yola savruldu.  Kaskı olmasına rağmen, kafasından fırlayarak çıkması sebebi; kafasını çarpmasına da engel olamadı. 

Bodrum'daki kargo şirketinde kuryelik yapan Kutlay Duran için çağırılan ambulanstan önce olay yerinden geçmekte bulunan Özel bir şirkette çalışan adli tıp teknisyeni ilk müdahaleyi yaptı.  35 yaşındaki Kamil Çetin dili nefes borusunu tıkadığı ve kalbi duran Duran'a ilk müdahaleyi yaptı. Çetin, dilini kurtarıp, tekrar nefes almasını sağladığı Duran'a kalp masajı yaptı. Çevredekilerin öldüğünü sanıp gözyaşı döktüğü Kutlay Duran, gelen 112 Acil Servis ekibinin de müdahalesiyle yaşama döndürülerek, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede kendine gelen Duran, "Hiçbir şey hatırlamıyorum. İyiyim galiba" dedi.

 İyi olacak hastanın ayağına doktor kendi gelirmiş hesabı ile Bodrum Gümbet'te de benzer durumu yaşayan Kutlay Duran;  Kamil Çetin sayesinde hayata bağlandı. Kamil Çetin' in Kutlay Duran'ın şok geçirdiğini belirterek, geri kaçmış dilini işleyşine çevirdi ve kalp masajı ile hayata döndürdü. 

Bodrum Adliyesi Katibi sürücü Nurcan Eren; olayın şokunu kendisinin de atlatamadığını ve çok üzgün olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim