Bursa Mudanya, daha önceden hiç yaşanmamış bir kazaya ev sahipliği yaptı ve aşırı buzlanma ve kar sebebiyle, buz pistine dönüşmüş yolda iki ayrı yerde meydana gelen kaza ile tam 100 araç birbirine girdi. Hasar tespitinin bile yapılamadığı, Bursa Mudanya yolundaki kaza sonucunda; yol tamamiyle trafiğe kapandı. Sabah 08,30 civarı Bursa da meydana gelen kazalarda 8 kişi hafif yaralandı. 

Mudanya yolunun Geçit mevkisi ve biraz ötedeki Bademli kavşağında meydana gelen kaza da, araçlar yolları kapattı ve geçiş sağlanamıyor.  Belediye alarmı verdi ve olay yerine gelen polisler ve ekipler çalışmalarını tam gaz sürdürürken 600 metre aralıkla meydana gelen kaza sebebiyle Bursa Mudanya karayolunda trafik akışı iki saat boyunca sağlanamadı.  Bursa Mudanya' daki iki kazanın sonucunda kurtarma  ve çekme çalışmaları devam ederken, iki saat sonra 100 arabanın çekilmesi ile trafik rayına oturdu. 

Bursa Mudanya Karayolundaki kazalardan, maddi kayıpın çok olması insanları üzerken, herhangi can kaybının yaşanmaması da herkesi sevindirdi. 8 kişinin hafif yaralandığı Bursa Mudanya' daki kaza tutanaklarla tespit edildi.

Editör: TE Bilişim