Yalova valisinin azarladığı öğretmenin dün kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetmesi üzerine bugün tepkiler çığ gibi büyüdü. TÜBİTAK ödüllü öğretmeni azarlayan Yalova Valisi'ne Cem Yılmaz'dan sert bir tepki geldi.Sosyal medya üzerinden konu ile ilgili tweetler atan Yılmaz ''daha büyük mevkilere gelesin Vali Bey'' sözleri ile tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun geçtiğimiz hafta incelemelerde bulunmak için gittiği Termal Fen Lisesi’nde, dersanede kıyafetlerini beğenmediği için azarlayarak sınıftan kovduğu öne sürülen öğretmen Halil Serkan Öz için dün akşam ’Saygı Yürüyüşü’ adı altında düzenlenen protesto yürüyüşünde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

O ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

Cem Yılmaz da Twitter'da Vali'ye tepki gösterdi. ''Mevki ile adam ezmek,kalbini ölesiye kırmak.Yazık oldu gitti öğretmencik.Daha buyuk mevkilere gelesin Vali bey'' diyen Cem Yılmaz'ın tweetleri şöyle:

* Mevki ile adam ezmek,kalbini ölesiye kırmak.Yazık oldu gitti öğretmencik.Daha büyük yerlere gelesin Vali Bey.

* Ne kadar demode kötü adam karakteri varsa bizde galiba.Bunları bu haliyle yaziim desen abartmiyim der vazgeçersin.

* Kalpsize mevkii vermeyeceksin.Ehliyet gibi kalp sorucan önce.Saçın? O sakal? Anarşik!! diyen adama takarsan.Üzülürsün işte finalde.Ah

* Sen niye mesaide bali çekiyorsun. diye soran olmayınca tabi oda coşmuş.Bakmış gücü yetiyo yüklenmiş..O da bir kurban neticede.Öğrenememiş.
Editör: TE Bilişim