Çorum' dan akşam saatlerinde gelen haber, tüm Türkiye'yi üzdü. Çorum- Çankırı karayolunda meydana gelen kaza; 4  kişinin feci şekilde ölmesi ile sonuçlandı. Saat 20,30' u gösterdiğinde iki otomobilin çarpışması şeklinde gelişen kaza ile can pazarına davet vardı. Ve Çorum Bayat ilçesinde kullanılamayacak hale gelen otomobillerden de 4 ölü ve 2 de ağır yaralı birey çıkartıldı. Soğuk hava sebebiyele özellikle de akşam saatlerinde güneşin gitmesiyle başlayan buzlanma, Çorum' da olduğu gibi, tüm Türkiye de kazaya mahal vermekte.

YAsin Can yönetimindeki 06 FG 4777 plakalı araç, karşı şeritte idame eden 18 DZ 500 plakalı Mustafa Ceylan yönetimindeki otomobil ile Çorum Bayat ilçesi, Eskialibey Köyünde kafa kafaya feci şekilde çarpıştı.  Mustafa Ceylan' ın hakimiyetini sağladığı otomobil defalarca kez takla atarak, birden alev alması sebebiyle, içerisinde sıkışıp kalan 4 kişi de kurtarılamadı. Mustafa Ceylan, Ali Atasoy, Yavuz Yetiş ve Kadir Babademir olay yerinde feci bir şekilde can verirken, diğer araçta bulunan Yasin Can ve Fatih Satılmış ağır yaralı olarak çevre hastanelere kaldırıldı. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken içeriden çıkan cesetler de otopsisi yapılmak üzere Çorum Devlet hastanesine kaldırıldı.  Ayrıca olay ile ilgili araştırmalarına devam eden ekipler de Çorum Çankırı yolunda olan kazanın aşırı hızdan kaynaklandığını da söylemekteler. Çankırı' da olan kaza ile ilgili soruşturma devam etmekte. 

 Ayrıca kaza haberlerinin yoğun olduğu bu pazar gününde bir haber de Mersin'den geldi. Mersin Tarsus ta 20,30 sıralarında bir tır ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 kişi öldü. Yolu kapatan Mersin deki kaza haberinin ardından da duyulan İzmir'de ki kaza, pazar gündemini sarstı.  Arazi araçlarının dahil olduğu OFF ROAD turnuvası sırasında meydana gelen kaza da ise 2 si avukat 3 kişi feci şekilde can verdi. Mersin, Çorum ve İzmir... Toplam 12 can. nereye Kadar gidecek bu trafik terörü.
Editör: TE Bilişim