İç acıtan kaza haberi akşam 18.00 saatlerinde Denizli Bekilli'den geldi. Denizli Bekill'de meydana gelen kaza da 2 kişi öldü,5 kişi de ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.  

20 YA 824 plakalı aracın hakimiyetini sağlayan İsmail Toma; aşırı hızdan mütevellit bir de yağan yağmur sebep verince çarptığı refüjde hızını alamayıp, direğe çarparak ortadan ikiye ayrıldı. Aydınlatma direğine aşırı hız ile vuran İsmail Toma' nın aracı ortadan ikiye parçalanınca, yolculuk yapmakta olan bireylerin başına gelenleri tahmin edebiliyorsunuzdur. 

Kaza olduğu sıralarda Denizli Bekilli civarından geçmekte olan diğer araçların, kazayı ekiplere bildirmesi sonucunda, gelen sıhhat ekipleri 2 ölü ve 5 yaralıyı kayıtlara geçirdi. Kazada araç içinde bulunan 6 yaşındaki İsmet Bıdık ile Sevda Atman (35) hayatını kaybetti, İsmail Toma, Halide Bıldık, Seyran Mutlu, Meryem Bıldık ve Sevda Seyran ise yaralandı.

Olay Denizli Bekilli trafiğinin felç olmasına sebeiyet verirken, kaza mahaline gelen yakınları da sinir krizleri geçirdi. Yaralıların Denizli Bekilli Devlet Hastanesindeki tedavileri devam etmekte iken,polisin  olay yerindeki başlattığı araştırmada güvenlik şeritleri ile kapatılmış alanda devam etmekte. 





Editör: TE Bilişim