Denizli'de geçtiğimiz hafta kaybolan Akif Orhan, sonunda bulundu. Ama nasıl mı? Kendine ait hafif ticari aracının içinde ve başından av tüfeği ile ateş edip, intihar girişimi ile ölü olarak bulundu. Olaydan bir hafta önce eşinin birden ağırlaşması ve hastaneye kaldırılması ile acı gerçekle karşılaşan Akif Orhan, karısının kalbinde delik tespit edildiği ve durumunun da kötü olduğu iddiasıyla psikolojik sorunlarla karşılaşıp, hayatrına son verdi. Yol kenarında kafasına av tüfeği ile ateş açıp intihar etmesinin ardında yatan olay karısını kaybetme korkusu olduğu anlaşıldı. 

Akif Orhan Denizli Merkezefendi ilçesi Çevreyolu üzeri Karagöl mevkisinde 09 D 4005 plakalı aracında ölü olarak bulundu. Yol kenarında aracı farkeden insanların ekiplere haber vermesi ile korkunç gerçek ortaya çıktı.  Bir araç bakım şirketinde çalışan Akif Orhan , evli ve 1 çocuk babasıydı. Eşinin aniden ağırlaşması ile psikolojik sorunlar yaşayan Akif Orhan, intihar etti.  Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Akif Orhan' ın cesedi, yapılacak olan otopsi sonrası ailesine teslim edilecek. Ayrıca jandarma Denizli'de yaşayan Akif Orhan' ın ölümü ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. 

Denizlili Akif Orhan; 2 sene önce hayatını birleştirdiği Şaziye Orhan' ın aniden rahatsızlanması ve durmunun da kötüye gittiğini öğrenmesi üzerine her yerde onsuz yaşayamam dediği öğrenildi. Eşindern önce kendi ölmek istedi. Akif Orhan' ın eşi de yoğun bakımda tedavi altında, bir masum kız evlatları da büyükleri tarafından sahiplenilmiş. Sanırız ki Şaziye Orhan, eşinin öldüğünü duyunca Kalbindeki delik rahatsızlığını unutarak eşi için ağlayacak. 
Editör: TE Bilişim