Ülkemizdeki kadın cinayeti vahşeti son bulmayacak. Denizli de yaklaşık iki sene önce eşinden ayrılan ve Tahsin B. İle imam nikahli olarak yaşayan Nuriye S. İki çocuk annesiydi. İmam nikahlı eşi tarafından öldürülen bir başka kadın da Denizli Karşıyaka Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen olay, Tahsin B.' nin borçları yüzünden tartışan Nuriye S.' nin bıçaklanarak öldürülmesi. İmam nikahlı eşin, Denizli' de kaldıkların evin durumu yüzünden aralarında çıkan tartışma 36 yaşındaki Nuriye S.nin sonu oldu.

Denizli' de 2 senedir birlikte olan çift, imam nikahlı olarak yaşamaktaydı. 2 çocuğu olan Denizli' li talihsiz kadın, defalarca imam nikahlı eşi tarafından bıçaklandı.  Tahsin B. tartışma esnasında geçirdiği cinnet ile imam nikahlı eşi Nuriye S.' yi humharca katletti. Karnından bıçaklananarak yara alan Denizlili kadın, olay yerinde can verdi. Olay akşam 9.00 civarında Denizli Karşıyaka mahallesinde meydanan geldi .Tahsin B. olayın sonrasında evden uzaklaşarak kaçması üzerine,sesleri duyan komşuları Denizli' de alarma geçti. Polis ekiplerine haber veren mahalle sakinleri, polis ve sağlık ekiplerini de çağırarak İmam nikahli eşin vaziyetini bildirdiler. Sıhhat ekiplerinin tüm çabaları maalesef boşuna imiş ki, imam nikatlı eş Nuriye S. olay yerinde can verdi. 

Güvenlik ekiplerinin Denizli' deki evde yaptıkları çalışmaları devam etmekteyken imam nikahlı olarak yaşayan kadının, karın ve çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklandığı ortaya çıktı. Olayın akabinde kaçan imam nikahli erkek, kısa süre zaman zarfında yakalandı. ve gözaltında işleyişi devam etmekte. Nuriye S.' nin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Nuriye S.' nin eski eşinden olan 2 çocuğunun olayı öğrenmesi üzerine sinir krizleri içinde kendilerini yerden yere attığı gözlemlenen kötü bir sonuç
Hergün haberini aldığımız kadın cinayetleri konusu henüz gündemini yitirmemişken, gündemde yeri bulan bu vuku ile ister eş olsun isterse de sevgili, bir cana kıymak değil, sizden güçsüz bir cana kıymanın caniliği ortaya çıkmakta.

Özgecan ve Manisa' da ki kadın cinayeti vahşetlerinden sonra Denizli' den gelen imim nikahlı eş davası da kadın cinayetlerine bir yenisini ekledi.

Editör: TE Bilişim