Kayseri'de de ehliyeti olmayan 16 yaşındaki E.B.'nin yönetimindeki otomobil takla attı. Meydana gelen kazada, 15 yaşındaki Ensar Bilir yaşamını yitirdi. Kaza, Talas İlçesi Komando Caddesi'nde bugün saat 23.45 sıralarında vuku buldu.

Kayseri'de dün gece saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Ehliyeti olmayan 16 yaşındaki E.B isimli genç direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Ehliyetsiz sürücünün araç kontrolünü kaybedip takla atmasının ardından yanında bulunan 15 yaşındaki arkadaşı hayatını kaybett.

Kayseri’de ehliyetsiz sürücü aşırı hız yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir arkadaşı ile emanet aldığı arabayla geziye çıkan 16 yaşındaki E.B. direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan otomobilde bulunan 15 yaşındaki Ensar Bilir ise hayatını kaybetti.

Kaza, Kayseri’nin Talas İlçesi Komando Caddesi'nde meydana geldi. saat 23.45 sıralarında meydana gelen kazada Bir yakınının 06 FB 9182 plakalı otomobiliyle arkadaşı Ensar Bilir ile birlikte gezintiye çıkan E.B., direksiyon kontrolünü yitirdi. Refüje çarpan otomobil, daha sonra takla attı. Aşırı hızlı olduğu ifade edilen otomobilden fırlayan Ensar Bilir, kaza yerinde öldü. Ehliyetsiz sürücü E.B. ise çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim