Konya' dan bir kadın cinayeti haberi daha! Konya' da ikamet eden bir adam 4 aylık hamile eşini kendisini aldattığı ve bebeğin kendisinden olmadığı gerekçesi ile öldürdü. Ali Coşkun isimli şahıs eşini tabanca ile vurduktan sonra güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Ilgın İlçesi'ne bağlı eskiden belde statüsünden olan Yukarı Çiğil Mahallesi'nde meydana geldi. 7 ve 4 yaşında 2 çocuk annesi hamile 35 yaşındaki Fatma Coşkun, iddiaya göre, yaklaşık 1 ay önce şiddetli geçimsizlik sonucu çocuklarını yanına alıp, aynı mahallede oturan ailesinin yanına yerleşti. Tarım işçisi Ali Coşkun da iddiaya göre kayınpederinin evine sürekli gidip orada kalan eşini tehdit edip hakarette bulundu. Fatma Coşkun'un annesi ve babası da akşam saatlerinde damatları Ali Coşkun'dan şikayetçi olmak için mahallenin yaklaşık 2 kilometre ilerisindeki jandarma karakoluna gitti.

Bu sırada kayınpederinin evine gelen Ali Coşkun, eşine konuşmak istediğini söyledi. Fatma Coşkun ilk olarak pencereden eşine cevap verdi. İddiaya göre eşinin ısrarı üzerine kapıyı açtı. Eve giren Ali Coşkun, 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde hamile eşi Fatma Coşkun'a 'O çocuk benden değil' diyerek ateş etti. Boynuna ve sırtına 3 mermi isabet etmesi sonucu kanlar içinde yere yığılan Fatma Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Annesi gözleri önünde öldürülen çocuk komşularına durumu anlatıp yardım istedi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonunda Fatma Coşkun'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Ilgın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, kaçan Ali Coşkun'un yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Editör: TE Bilişim