Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Emko Sanayi Sitesi Edincik Sokak'ta 20 yaşındaki Cansu Demirezen' in kendisinden 20 yaş büyük 40 yaşındaki Adem Tutsak' ı öldürdüğü iddiaları Eskişehir'i çalkaladı. Eskişehir'de hurdacı işletmesi bulunan Adem Tutsak'tan(40) ayrılmak isteyen 20 yaşındaki Cansu Demirezen, Adem Tutsak ile işyerinde kavga etti.

Bir çocuk annesi Cansu Demirezen, "Aramızda tartışma çıktı. Ayrılmak istediğimi söyleyince tabancayla intihar edeceğini söyledi. Daha sonra tabancayı elime tutuşturmaya çalışarak ’Öldür beni’ dediği sırada silah ateş aldı" dedi.  Eskişehir'deki bu vuku da Adem Tutsak, başından yara alarak Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bugün sabah saatlerinde de Eskişehir Devlet hastanesinden acı haber geldi. Adem Tutsak, başından yediği mermi çekirdeğinin çıkartılamaması sonucu hayatını kaybetti.
Polisin aradığı zanlı kadının birbiri ile çatışan ifadeler vermesi polisin dikkatini çekti. Cansu Demirezen, erkek arkadaşından ayrılmak istediğini belirterek, "Ayrılalım dedim. Elime silahı tutuşturarak onu vurmamı istedi. Ben silahtan anlamam. O sırada silah kendi kendine patladı. Kanlar içinde yere düşünce, işyerine ambulans çağırdım. Ambulans ve polis aynı anda geldi. Ben masumum." dedi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasının ardından Cansu Demirezen kucağında bir yaşlarındaki oğluyla birlikte adliyeye sevk edildi.





Editör: TE Bilişim