Kalp aksesi yani halk dilinde bildiğimiz şekliyle kalp krizi Antalya' da bir can aldı. Eyüphan Güleş, adlı 36 yaşındaki şahıs halı saha alanında top koştururken rahatsızlanıp maçı bıraktı ve evine gitti. Evine gidip dinlenmeye başlayan şahsın rahatsızlığının şiddetinin artması sonucu yakınları hastaneye yetiştirdi fakat orada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Antalya'da halı alan maçı esnasında rahatsızlanan ve evine gittikten akabinde da fenalaşan 36 yaşındaki şahıs , kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti. Konyaaltı ilçesi, Uncalı Mahallesi'nde arkadaşları ile halı alan maçı yapan 36 yaşındaki Eyüphan Güleş, maç esnasında rahatsızlandı. Maçı yarıda bırakan Güleş, dinlenmek için evine gitti. Bu sırada fenalaşan Güleş, yakınlarınca Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada gercekleşen tüm müdahalelere rağmen Güleş, yaşamını kaybetti.
Güleş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Herhangi bir sıhhat problemi olmadığı belirtilen Güleş'in kalp krizi (kalp aksesi) neticesi hayatını kaybettiği sanılıyor.
Editör: TE Bilişim