Gaziantep'te  17 yaşındaki erkek öğrenci, kıskançlık krizine girip tartıştığı aynı yaştaki  arkadaşını 17 bıçak darbesi ile katletti.  Kıskançlık sebebiyle çıktığı anlaşılan kavgada, kız arkadaşının fotoğrafını çeken Aydın Kapısız ile tartışmaya başlayan İbrahim D., kendini kaybederek, savurduğu bıçak darbelri ile genç öğrencinin ölümüne sebebiyet verdi. 

Aydın Kapısız okul bahçesinde kanlar içinde yere serilirken, zanlı İbrahim D. kayıplara karıştı. Öğrencilerin ihbarı ile olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kapısız, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öldürülen genç, otopsisi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderilirken; kaçan zanlı, 100. Yıl Parkında, suçu işlediği bıçak ilebirlikte yakalandı.  

Gözaltına alınan ve sorgulamasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi. Şüpheli İ.D., Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tutulmaya devam ederken, polis öğrencilerin eğitim gördüğü lisede güvenlik önlemi aldı.




Editör: TE Bilişim