Gaziantep'te vuku bulan olayda, yine kadın vahşeti gözler önünde yaşandı. Hem de evlatlarının gözü önünde. Bugün öğle saatlerinde şehirlerarası nakliyecilik işi ile uğraşan Şehmus Çakar, geçtiğimiz ay içerisinde eşi Yasemin Çakar'la aralarında çıkan yoğun tartışma ortamı yüzünden ayrılma kararı almıştı.  3 Çocuğunu da yanına alıp anne evi Mersin'e döndükten tam 1 ay sonra Kahramanmaraş'a eşi Şehmus Çakar'ın yanına geri döndü. Tartışmaları son bulmadığını söyleyen aile büyükleri; son olarak bugün öğle saatlerinde Gaziantep Batıkent MAhallesindeki evlerinde tekrardan tartışmaya başladıkları sırada Şehmus Çakar'ın cinnet geçirdiğini belirttiler. Çocuklarının okullarının Gaziantep'te olması ve aile dayatması sebebiyle koca evine dönen Yasemin Çakar'ın sonu; kocası Şehmus Çakar taarfından oldu.

Şehmus Çakar, biri 3 aylık, diğerleri 3 ve 7 yaşında olan çocukların gözü önünde evdeki av tüfeğiyle eşine ateş etti. Eşinin öldüğünü gören Şehmus Çakar, aynı tüfeği kendi çenesine dayayıp ateşledi. Olay sırasında çiftin evde bulunan 7 yaşındaki kızlarının çığlıkları üzerine komşuları polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen kardeşlerin zorunlu ifadeleri alındı. 

Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmalar sonucunda cenazeler Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Şehmus Çakar'ın babası Mehmet Salih Çakar'ın, sabah birlikte olduklarını, öğlen konuştuğu oğlunun "Sorun yok iyiyiz merak etme" dediği öne sürüldü. Çiftin 10, 7, 3 yaşında ve 3 aylık olan dört çocuğu Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çiftin şiddetti geçimsizlik yaşadığı ve daha önce ayrılıp tekrar birleştikleri öğrenildi. Olayı duyan Şehmus Çakar ve Yasemin Çakar'ın yakınları GAziantep'te olay yerine gelince sinir krizleri geçirdiler.
Editör: TE Bilişim