Beril Kayar, Lerzan Mutlu, Emre Karayel, Emine Ün, Tuba Ünsal, Aras Bulut İynemli, Sedef Avcı, Merve Oflaz, Pınar Altuğ ve Birce Akalay'ın da aralarında bulunduğu isimler resmi sayfalarında Özgecan'ın fotoğrafını paylaşarak 'Kadına şiddete hayır' dediler. 



BEREN SAAT
Bu masum bakış ömür boyu yakanızı bırakmayacak...

NUR FETTAHOĞLU
Daha kaç CAN ? Bu vahşeti yapanlarla aynı havayı solumak bile ağır geliyor.


SİBEL CAN
Kapatın gözlerinizi... Duydunuz değil mi? Gözyaşları içinde 'Anneeeeee' çığlığını... Allah ailesine büyük sabır versin .


TEMMUZ KARİKUTAL
Bir kadın karnına koca bir dünyayı sığdırıyor, biz dünyamıza bir kadını sığdıramıyoruz. Özgecan Aslan der susarım, yazıklar olsun!


ARAS BULUT İYNEMLİ
Yine kanımızın donduğu bir haber, yine tiksindirici, iğrenç, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir olay... Kadınla ilgili abuk subuk şeylerin söylendiği canım ülkem! Yüreğimiz sıkışıyor, anlatacak kelime isyan edicek cümleler bile gelmiyor artık aklına insanın... Allah ailesine sabır versin, mekanın cennet olsun...

BENNU GEREDE
Bu hasta adamların serbest dolaşma hakkı olmamalı. Kapatılıp ne gerekiyorsa yapılmalı. Dehşet verici olaylar hep kadınların, bebeklerin başına geliyor! Kadınlarımızı ve çocuklarımızı korumalıyız!

BERİL KAYAR
Gözüme uyku girmiyor!

BUSE TERİM
Kanım donuyor, söyleyecek söz bulamıyorum ve utanıyorum! Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir ihsan eylesin...

HÜLYA AVŞAR
Özgecan'a yapılanlar bir vahşettir.Tez zamanda buna bir çare bulunmalı. İlgisizlik had safhada güncel değil genel çözüm gerekli. Bu mercii'nin başındakileri son derece yetersiz buluyorum

DEMET AKALIN
Uyuyamadım yeminle yaşayabileceklerini hayal etmekten! Adalet istiyoruz! 14 Şubat saat 13:30'da Fransız Konsolosluğu önünde Galatasaray'a yürüyoruz! Ben orada olacağım bugün! Ve Özgecan için ne yapılacaksa, en önde göreceksiniz beni!

DENİZ BERDAN
Gözü dönmüş, insanlığını kaybetmiş caniler!

EDA TAŞPINAR
Duygularımı anlatacak bir kelimeye sahip değilim!

FATMAGÜL FAKI
Yok böyle bir vahşet! İnsanın kanı donuyor..

SEVİM EMRE
Yazıklar olsun

PINAR ALTUĞ ATACAN
Bu vahşeti yapanlar cezasız kalmasınlar

RIZA ESENDEMİR
Umarım bu insan bilmez,insan tanımaz şerefsiz yaratıklar gerektiğinden fazlasıyla ceza alır.Adalet bir kez daha sınavda...
Editör: TE Bilişim