Kadıköy'de hırsızlar polise art arda ateş açtı. Bir eve girmeye çalışan gözü dönmüş hırsızları fark eden polis ekipleri hırsızların peşine düştü ve kovalamaca başladı. Polis ekiplerine açılan ateş sonucunda kurşunlardan biri ekip otosunda ki polis memurlarından birinin omuzuna isabet etti. Yunus Kabak adlı polis memurunun koluna isabet eden kurşunun kolunu delmesi sonucu kolu kırıldı. Yaralı polis acilen hastaneye kaldırıldı.

Kadıköy Ethemefendi Caddesi, Yalçınkaya Sokak'ta bir eve girmek isteyen 2 hırsızı fark eden polis ekibi duruma müdahale etti. Zanlılar polisten kaçmaya çalışırken, biri kendilerini takip eden polise elindeki tabanca ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu polis memuru Yunus Kabak (30) kolundan yaralandı. Merminin omuza yakın bir bölgeden kolu delip geçmesi nedeniyle polis memuru Yunus Kabak'ın sol kolu kırıldı. Yaralı polis, ekip arkadaşı tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Zanlıların yakalanması için polis çevrede geniş çaplı uygulama başlattı.

SİTE SAKİNLERİ KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Olayın yaşandığı Yalçınkaya Sokak'ta bulunan Yalçınkaya Sitesi sakinleri olay sırasında korku dolu anlar yaşadı. İsminni açıklanmasını istemeyen bir site sakini basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Dışarda 4-5 el silah sesi ve bağırışlar duyduk. Baktığımızda olay yerine gelen ambulans ve polis araçlarını gördük. Polis memurları el fenerleriyle sitenin içinde hırsızları arıyordu. Bize söylenen güvenlik kameralarını da izlemiş oldukları" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim