Esenyurt'ta inşaat şirketi sahipleri arasında çıktığı öğrenilen kavgada hayatını kaybeden 4 kişinin kimlikleri belli oldu.  İstanbul Esenyurt bugün öğle saatlerinde tam bir kuzen vahşetine imza attı. Esenyurt'ta bir inşaat şirketi sahibi oldukları öğrenen kuzenler arasındaki husumet ciddi boylara ulaşınca, felakette ardı ardına geldi. Silahların konuştuğu çatışma gibi kavgada 4 kardeş yaşamını yitirdi. Esendere Saadetdere Mahallesi 66. Sokak üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, akraba olan inşaat şirketi sahipleri arasında para anlaşmazlığı sebebinden dolayı tartışma çıktı. 

İnşa ettikleri bina önünde tartışan kuzenlerin kavgası bir süre sonra silahlı çatışmaya döndü. S. N., T. N., S. N. ve T. N. kardeşler ile kuzenleri Hatip, Dinçer, Ferhat ve Fettah Teker tartışmada silah kullandı. Olayda Teker kardeşler yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 hızır acil ambulansı ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Esenyurt'taki olaydan yaralılardan Fettah, Hatip ve Dinçer Teker’i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Ferhat Teker’in ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer kardeşler Hatip ve Dinçer Teker de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.cenazeleri almak için gelen yakınlarından bazıları, hastanenin önünde sinir krizi geçirdi.

Esenyurt' taki vuku yerinde inceleme yapan polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Osırada Esenyurt Saadetdere Mahallesinden geçmekte olan görgü tanığı bir vatandaş ise yaşananları şöyle anlattı: “Silah sesleri üzerine buraya geldik. Geldiğimizde biri yerde yatıyordu, boynunu tutuyordu. Yerde silah vardı. Sonra birkaçının kaçtığını gördük.”
Sağlık ekipleri yaralılardan Fettah, Hatip ve Dinçer Teker'i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Ferhat Teker'in ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer kardeşler Hatip ve Dinçer Teker de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Esenyurt2ta vuku bulan olay ile ilgili yaralananların yakınları; kavgaya karışan kişilerin önceden inşaat işçisi olduklarını, beraber finanse ettikleri Esenyurt'taki inşaatta aralarında başlangıçtan beri maddi konularda anlaşmazlık bulunduğunu öne sürdü, kavganın da bundan kaynaklanmış olabileceğini öngördüler.

Esenyurtta' ki vuku İnşaatının karşısında oturan Servet Horasan, silah seslerini duyduğunda evin kapısında olduğunu belirterek, dışarı çıktığında bir kişinin yerde yattığını, bir kişinin de boynunu tuttuğunu söyledi.
Bir kişinin de parmağından yaralandığını gördüğünü anlatan Horasan, sadece iki kişinin yaya olarak kaçtığını gördüğünü anlattı


Editör: TE Bilişim