İstanbul Kadıköy Bostancı civarında, meydana gelen kaza da 1 kişi yaralandı. Kadıköy D100 Karayolunda meydana gelen kazanın sebebi olarak ise hem ehliyeti olmayan, hem daha 16 yaşında olan hem de aşırı süret yapan H.H.Ç.,gösterilmekte. 34 TF 2851 plakalı aracın sürücüsü 16 yaşındaki ehliyetsiz genç, aşırı hız sebebiyle direksiyonun hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında duran bariyerlere çarparak durabildi. 

Bostancı köprüyolunda sahil istikametinde giden H.H.Ç'nin (16) kullandığı 34 TF 2851 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak yolun ortasındaki demir parmaklıklara çarptı.

D100 karayolunda çarpmanın etkisiyle çok takla atan araçta 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü sıkışıp kaldı. 

Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis başka bir kazaya meydan vermemek için güvenlik şeridi çekerken, sağlık ve itfaiye ekipleri de vatandaşların yardımıyla araçta sıkışan sürücüyü çıkardı.

KadıköyEdeki ehliyetsiz sürücü H.H.Ç, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Editör: TE Bilişim