İstanbul' un en işlek caddelerinde Küçükçekmece'de demirliklere asılmış olan pankartta sarılı bomba süsü verilmiş bir şüpheli paket Küçükçekmece vatandaşında geçici paniğe yol açtı. Küçükçekmece' de fünye ile patlatılan paketin içinden bakın ne çıktı....

İstanbul' daki vuku , saat 07.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yaşandı. İstanbul' un en işlek caddelerinden biri olan Halkalı Caddesinde demirliklere asılmış olan pankarta sarılı şüpheli paket paniğe neden oldu. Paketi gören korkulu vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ilk olarak paketin bulunduğu bölümü şeritle kapattıktan sonra trafiği keserek vatandaşları uzaklaştırdı.

Olay yerine çağrılan özel kıyafetli bomba imha uzmanının fünyeyle kontrollü olarak patlattığı paketin boş olduğu tespit edildi. Öte yandan sabah işe gidenler yüzünden kalabalık olan bölgede vatandaşlar polisin çalışmalarını ve paketin fünye ile patlatılmasını seyretti. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla olayı kaydetti. Paketin parçaları ve pankart incelenmek üzere emniyete götürüldü. İmha işleminin ardından cadde çift taraflı olarak trafiğe açılırken, vatandaşların da durağa geçmesine izin verildi.

VATANDAŞLAR OLAYI CEP TELEFONUNA KAYDETTİ
İmha işlemleri sürdüğü sırada durakta otobüs bekleyen vatandaşlar, polis ekipleri tarafından güvenlik bölgeye alındı. Vatandaşlar burada imha işlemlerinin büyük bir panikle hem izledi hem de cep telefonlarına kaydetti. İmha işleminin ardından cadde çift taraflı olarak trafiğe açılırken, vatandaşların da durağa geçmesine izin verildi.


Editör: TE Bilişim